Kinderdagverblijf Het Troonkasteel in Tiel

Kinderdagverblijf Het Kasteeltje en Sprookjeskasteel in Tiel

Kinderdagverblijf het Troonkasteel is gevestigd in het naastgelegen pand bij de Regenboog school op de Meester Rinkstraat 17. De locatie ligt centraal in Tiel-oost. Binnenkort openen we hier onze deuren. De bouw is net afgerond en we zijn nu druk met schoonmaken. Vervolgens gaan we inrichten en zijn we er klaar voor om kindjes in een huiselijke omgeving opvang te bieden. We beschikken over een  grote buitenspeelruimte met verschillende speeltoestellen.

Wij werken met verticale groepen. Dit houdt in dat kinderen van alle leeftijdscategorieën (0-4 jaar) op een groep worden opgevangen. 

Ondanks dat deze locatie nog niet open is, kunt u zich wel alvast aanmelden! Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. 

Wat mag u van ons verwachten?

Wij willen als kinderopvang kwaliteit leveren en deze blijven waarborgen. Ons beleid is continu in ontwikkeling. Stilstand is achteruitgang. Samen met u als ouder kijken we steeds naar wat het beste is voor uw kind. Onze kennis blijven we vernieuwen en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinderopvang. ‘Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kinderen’!

Onze kinderdagverblijven werken met de Uk en Puk methode. Deze is speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. Spelen staat centraal in Uk en Puk, want door spel ontdekken en groeien kinderen. Met de Uk en Puk activiteiten leren baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen. 

Het Sprookjeskasteel is een kleinschalige opvang waar aandacht voor elkaar centraal staat. Goed persoonlijk contact tussen de leidsters en ouders vinden wij erg belangrijk binnen onze organisatie. Dit realiseren wij natuurlijk bij breng en haal momenten van het kind en via onze app Konnect, een digitale ouderportaal / app, bent u de gehele dag verbonden met de groepen en met uw kind. 

Kinderdagverblijf Tiel - spelen
Kinderdagverblijf Het Kasteeltje en Sprookjeskasteel in Tiel
Kinderdagverblijf Tiel - spelend leren
Kinderdagverblijf Tiel - Gezond tussendoortje

Adres Het Troonkasteel

Meester Rinkstraat 17
4005 VH Tiel
Tel: 0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Wat zeggen ouders over kinderopvang het Kasteeltje?

Bellen

Contact via Whatsapp

Rondleiding aanvragen

Andere vraag