Kinderdagverblijf in Tiel

Kinderopvang Het Kasteeltje - Kinderdagverblijf Tiel

Kinderopvang Het Kasteeltje beschikt over drie  Kinderdagverblijf locaties in Tiel.

  1. Kinderdagverblijf Het Kasteeltje. Een ruim kinderdagverblijf in een prachtig omgeving tegen het centrum van Tiel, met ruime gelegenheid om te parkeren.
  2. Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel. Een ruim kinderdagverblijf in een prachtige omgeving, gelegen tegen het centrum van Tiel. 
  3. Kinderdagverblijf Het Troonkasteel. Gevestigd aan de Mr. Rinkstraat 17 in Tiel. Wordt geopend op maandag 4 januari. We hanteren hier een uniek concept: Groene vingers! 

Wij werken met verticale groepen. Dit houdt in dat kinderen van alle leeftijdscategorieën (0-4 jaar) op een groep worden opgevangen.

Mocht u willen kennismaken met ons kinderdagverblijf, dan geven wij graag een rondleiding onder het genot van een kopje thee of koffie!

rondleiding aanvragen

Wat mag u van ons verwachten?

Wij willen als kinderopvang kwaliteit leveren en deze blijven waarborgen. Ons beleid is continu in ontwikkeling. Stilstand is achteruitgang. Samen met u als ouder kijken we steeds naar wat het beste is voor uw kind. Onze kennis blijven we vernieuwen en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinderopvang. ‘Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kinderen’!

Onze kinderdagverblijven werken met de Uk en Puk methode. Deze is speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. Spelen staat centraal in Uk en Puk, want door spel ontdekken en groeien kinderen. Met de Uk en Puk activiteiten leren baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen. 

Kinderopvang Het Kasteeltje is een kleinschalige opvang waar aandacht voor elkaar centraal staat. Goed persoonlijk contact tussen de leidsters en ouders vinden wij erg belangrijk binnen onze organisatie. Dit realiseren wij natuurlijk bij breng en haal momenten van het kind en via onze app Konnect, een digitale ouderportaal / app, bent u de gehele dag verbonden met de groepen en met uw kind. 

kinderdagverblijf het Kasteeltje Tiel
kinderdagverblijf het Kasteeltje Tiel
kinderdagverblijf het Kasteeltje Tiel
kinderdagverblijf het Kasteeltje Tiel

Adres Het Kasteeltje

Voor de Kijkuit 32
4001 HH Tiel
Tel: 0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Adres Het Sprookjeskasteel

Dr.Schaepmanstraat 9
4001 CV Tiel
Tel: 0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Adres Het Troonkasteel

Meester Rinkstraat 17
4005 VH Tiel
Tel: 0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Wat zeggen ouders over kinderopvang het Kasteeltje?

Bellen

Contact via Whatsapp

Rondleiding aanvragen

Andere vraag