Buitenschoolse opvang in Tiel

Kinderopvang Het Kasteeltje - BSO Tiel

Kinderopvang Het Kasteeltje beschikt over 2 BSO locaties in Tiel.

  1. BSO de Schatkamer. Een ruime, gezellige buitenschoolse opvang in het centrum van Tiel. De locatie bevindt zich boven de Montessori school. Naast een ruime speelruimte binnen, maken wij ook gebruik van het schoolplein dat veel speelmogelijkheden biedt voor de kinderen. 
  2. BSO De Troonkamer. Een gezellig, huiselijke BSO, waar voldoende ruimte is om fijn te spelen. Ook heeft de Troonkamer een grote buitenspeelruimte met verschillende speeltoestellen. De locatie ligt centraal in Tiel-oost. 

Mocht u willen kennismaken met een van onze BSO locaties in Tiel, dan geven wij u graag een rondleiding onder het genot van een kopje thee of koffie!

Wat mag u van ons verwachten?

Wij willen als kinderopvang kwaliteit leveren en deze blijven waarborgen. Ons beleid is continu in ontwikkeling. Stilstand is achteruitgang. Samen met u als ouder kijken we steeds naar wat het beste is voor uw kind. Onze kennis blijven we vernieuwen en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinderopvang. ‘Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kinderen’!

Dagindeling BSO Opvang
Zodra de kinderen zijn gearriveerd krijgen ze fruit en drinken. Er wordt aan de hand van wisselende thema’s activiteiten aangeboden. Dit kunnen spelletjes in de groep zijn, knutselactiviteiten en buitenspelen, de kinderen zijn vrij om hieraan mee te doen en er is mogelijkheid tot vrij spel. Er is uitdagend spelmateriaal aanwezig. Om 16.30 uur kunnen ze iets drinken en een koekje eten. Tijdens de schoolvakanties wordt er om 10.00 uur fruit gegeten en om 12.30 uur een broodmaaltijd verzorgd. Eten en drinken zit bij de prijs inbegrepen. Tijdens de schoolvakanties worden er door de leidsters speciale vakantieactiviteiten aangeboden, zodat het voor de kinderen ook echt vakantie is.

Ophalen/Vervoer
De kinderen worden lopend of met de auto opgehaald van school door medewerkers van Het Kasteeltje. Deze medewerkers kunnen leidsters van de BSO zijn, maar ook ondersteunend personeel zijn. Wel is het belangrijk dat kinderen altijd door deze personen opgehaald worden. Soms worden de kinderen door een taxi opgehaald, maar dan houden we u op de hoogte. Wij dragen altijd een herkenbare bodywarmer.

Kinderopvang Het Kasteeltje is een kleinschalig opvang waar aandacht voor elkaar centraal staat. Goed persoonlijk contact tussen de leidsters en ouders vinden wij erg belangrijk binnen onze organisatie. Dit realiseren wij natuurlijk bij breng en haal momenten van het kind en via onze app Konnect, een digitale ouderportaal / app, bent u de gehele dag verbonden met de groepen en met uw kind. 

BSO Tiel - Het Kasteeltje
BSO Tiel - Het Kasteeltje
BSO Tiel - Het Kasteeltje
BSO Tiel - Het Kasteeltje
BSO Tiel - Het Kasteeltje

Adres De Schatkamer

Dahliastraat 27
4001 EC Tiel
Tel: 0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Adres De Troonkamer

Meester Rinkstraat 19
4005 VH Tiel
Tel: 0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Wat zeggen ouders over kinderopvang het Kasteeltje?

Bellen

Contact via Whatsapp

Rondleiding aanvragen

Andere vraag