Voorschoolse opvang De Torenkamer in Tiel

voorschoolse opvang vso tiel

VSO de Troonkamer is een huiselijk, gezellige locatie in Tiel-Oost, in het naastgelegen pand bij de Regenboog school op de Meester Rinkstraat 17. De locatie ligt centraal in Tiel-oost. 

Op de voorschoolse opvang worden kinderen van 4 tot en met 12 jaar opgevangen. Omdat de tijd dat een kind in de voorschoolse opvang doorbrengt kort is, hebben wij ervoor gekozen de kinderen op te vangen op locatie BSO De Troonkamer. De kinderen zijn vanaf 7:00 uur welkom. 

Mocht u willen kennismaken met onze BSO in Tiel, dan geven wij u graag een rondleiding onder het genot van een kopje thee of koffie!

Wat mag u van ons verwachten?

Op de voorschoolse opvang kunnen de kinderen een broodmaaltijd krijgen. Daarna kunnen ze een activiteit doen. Kinderen zijn vrij in het kiezen van een activiteit, denkend aan kleuren, met de lego of knex bouwen of samen een bordspel doen. Tegen de tijd dat de school begint, worden de kinderen door een vaste leidster naar school gebracht. De kinderen worden tot in de klas gebracht.

Wij willen als kinderopvang kwaliteit leveren en deze blijven waarborgen. Ons beleid is continu in ontwikkeling. Stilstand is achteruitgang. Samen met u als ouder kijken we steeds naar wat het beste is voor uw kind. Onze kennis blijven we vernieuwen en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinderopvang. ‘Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kinderen’!

Ophalen/Vervoer
De kinderen worden lopend of met de auto gebracht naar school door medewerkers van Het Kasteeltje. Deze medewerkers kunnen leidsters van de VSO / BSO zijn, maar ook ondersteunend personeel. Wel is het belangrijk dat kinderen altijd door deze personen opgehaald worden. Soms worden de kinderen door een taxi gebracht, maar dan houden we u op de hoogte. Wij dragen altijd een herkenbare bodywarmer.

De Troonkamer is een kleinschalig opvang waar aandacht voor elkaar centraal staat. Goed persoonlijk contact tussen de leidsters en ouders vinden wij erg belangrijk binnen onze organisatie. Dit realiseren wij natuurlijk bij breng en haal momenten van het kind en via onze app Konnect, een digitale ouderportaal / app, bent u de gehele dag verbonden met de groepen en met uw kind. 

Even voorstellen....

Janneke van Gent

Ik ben 28 jaar en wonend in Hedel, een dorpje nabij ’s-Hertogenbosch. Inmiddels ben ik 3 jaar getrouwd met mijn man Laurence en op 11 februari zijn wij trotste ouders geworden van onze dochter Lieke. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang op zowel kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang.
Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan, werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb daarom ook bewust de keuze gemaakt om de switch te maken van de groep naar kantoor. Sinds juni 2020  ben ik dan ook de nieuwe leidinggevende van het Kasteeltje. Uiteraard vind ik het ontzettend leuk als ik zo nu en dan een keertje bij moet springen op de groep en heerlijk kan genieten van het enthousiasme wat kinderen je kunnen geven. In mijn vrije tijd ging ik voor de geboorte van onze dochter graag jaarlijks op vakantie naar het zonnige Curaçao, houd ik van een lekker hapje eten en vind ik het gezellig om te gaan winkelen of af te spreken met vriendinnen.

Kinderopvang Het Kasteeltje in Tiel - VSO - BSO - Kinderdagverblijf

Lotte Gerritsen

Ik ben 26 jaar en woonachtig met mijn vriend in Beneden-Leeuwen. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken omdat ik graag wil bijdragen aan de ontwikkelingen en het plezier dat de kinderen hebben bij een opvang. Ik doe graag leuke activiteiten zoals spelletjes, bewegen, bakken en knutselen. Ik werk graag met verschillende leeftijden omdat ik daar veel inspiratie van krijg. Ik werk graag bij het Kasteeltje omdat hier de kwaliteit aan de kinderen geboden wordt waar ik helemaal achter sta. 

Noa de Haan

Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Tiel. 3 jaar geleden ben ik op het Sprookjeskasteel als stagiaire gekomen. Ik heb hier altijd met veel plezier stage gelopen. Sinds juni 2020 ben ik afgestudeerd als pedagogische medewerker niveau 4.  Na het behalen van mijn diploma, wilde ik hier graag blijven werken en dat doe ik met veel plezier. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen een gezellige en leerzame dag beleven als ze op het kinderdagverblijf komen spelen. Ook hoort hier goede zorg bij en dat bied ik de kinderen graag! Wat dit werk zo bijzonder maakt voor mij, is dat je de kinderen ziet opgroeien en ontwikkelen, dit is zo mooi om te zien. En natuurlijk dat ze met een blij en voldaan gevoel naar huis gaan! Dat is het allerbelangrijkste.

Pamela van Overbeek

Ik ben 24 jaar en ik woon in Tiel. Ik ben al een aantal jaren werkzaam op de locatie het Sprookjeskasteel. Mijn werk vind ik geweldig omdat alle dagen anders zijn. Elke dag is het een feestje om te morgen werken. Ik vind het mooi om de kinderen te zien groeien en hoe ze vooruit gaan in de ontwikkeling. Naast mijn functie als pedagogisch medewerker begeleid ik ook alle stagiaires die werkzaam zijn op het Kasteeltje en Sprookjeskasteel, dit vind ik erg leuk om te doen. In mijn vrije tijd sport ik graag (Zumba) en vind ik het gezellig om met vriendinnen uit eten te gaan.

Tessa Bekker

Ik ben 21 jaar en tijdens mijn opleiding pedagogisch medewerker, heb ik in mijn laatste stage jaar mogen werken bij Het Kasteeltje. Ik had het hier zo naar mijn zin dat ik hier na het afronden van de opleiding ben blijven werken. Inmiddels ben ik alweer 3 jaar verder en ga ik nog steeds met veel plezier naar het werk. Het mooiste van mijn werk vind ik dat ik mag meemaken en bijdragen aan het opgroeien van ieder kind. Elke dag ontvang ik de kinderen met plezier en sluit ik de dag af met een voldaan gevoel. Zo hebben zowel kind als collega een fijne dag gehad op het Kasteeltje. Buiten mijn werk om vind ik het gezellig om af te spreken met vriendinnen, samen even shoppen of een avondje met zijn allen de stad in. Ik vind het leuk om er op uit te gaan. Of dit nou met een groep is of 1 op 1, we maken er altijd een leuke avond van! Verder kan ik uren praten over mijn hondje en gaan we vaak samen op pad. 

Adres

Dr.Schaepmanstraat 9
4001 CV Tiel
Tel: 0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Kinderdagverblijf Tiel - Kinderopvang Tiel

Kinderdagverblijven

3 ruime kinderdagverblijf locaties in Tiel.

voorschoolse opvang vso tiel

Voorschoolse opvang

1 voorschoolse opvang locatie in Tiel.

Buitenschoolse opvang Tiel

Buitenschoolse opvang

2 huiselijk en gezellige locaties in Tiel.

Wat zeggen ouders over kinderopvang het Kasteeltje?

Bellen

Contact via Whatsapp

Rondleiding aanvragen

Andere vraag