Kinderdagverblijf het Sprookjeskasteel in Tiel

Kinderdagverblijf Het Kasteeltje en Sprookjeskasteel in Tiel

Kinderdagverblijf het Sprookjeskasteel is een ruim kinderdagverblijf in een prachtige omgeving, gelegen tegen het centrum van Tiel

Wij werken met verticale groepen. Dit houdt in dat kinderen van alle leeftijdscategorieën (0-4 jaar) op een groep worden opgevangen. 

  • Sprookjeszaal – Deze groep biedt ruimte aan 12 kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar.
  • Raadzaal – Deze groep biedt ruimte aan 12 kinderen in de leeftijd van 1 t/m 4 jaar. 

Mocht u willen kennismaken met ons kinderdagverblijf, dan geven wij u graag een rondleiding onder het genot van een kopje thee of koffie!

Wat mag u van ons verwachten?

Wij willen als kinderopvang kwaliteit leveren en deze blijven waarborgen. Ons beleid is continu in ontwikkeling. Stilstand is achteruitgang. Samen met u als ouder kijken we steeds naar wat het beste is voor uw kind. Onze kennis blijven we vernieuwen en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinderopvang. ‘Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kinderen’!

Onze kinderdagverblijven werken met de Uk en Puk methode. Deze is speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. Spelen staat centraal in Uk en Puk, want door spel ontdekken en groeien kinderen. Met de Uk en Puk activiteiten leren baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen. 

Het Sprookjeskasteel is een kleinschalige opvang waar aandacht voor elkaar centraal staat. Goed persoonlijk contact tussen de leidsters en ouders vinden wij erg belangrijk binnen onze organisatie. Dit realiseren wij natuurlijk bij breng en haal momenten van het kind en via onze app Konnect, een digitale ouderportaal / app, bent u de gehele dag verbonden met de groepen en met uw kind. 

Kinderdagverblijf Het Kasteeltje en Sprookjeskasteel in Tiel
Pedagogisch beleid Kinderopvang Het Kasteeltje in Tiel

Even voorstellen....

Denise Brugman

Ik ben 24 jaar en ik woon in Tiel.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker uit eten te gaan, of om te shoppen.
Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker afgerond en hierbij verschillende stages gelopen in de kinderopvang. Zo ook bij kinderdagverblijf het Sprookjeskasteel, waar ik het zo naar mijn zin had dat ik na mijn opleiding meteen ben doorgestroomd als pedagogisch medewerker op de groep.  Wat ik het mooiste aan mijn werk vind is baby's zien opgroeien tot peuters. Zo zijn we elke dag bezig met de ontwikkeling, begeleiding en verzorgen van de kinderen. Ieder kind is uniek en je krijgt met elk kind een band. Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind zichzelf kan zijn en zich veilig en thuis voelt op ons kinderdagverblijf!

Janneke van Gent

Ik ben 28 jaar en wonend in Hedel, een dorpje nabij ’s-Hertogenbosch. Inmiddels ben ik 3 jaar getrouwd met mijn man Laurence en op 11 februari zijn wij trotste ouders geworden van onze dochter Lieke. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang op zowel kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang.
Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan, werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb daarom ook bewust de keuze gemaakt om de switch te maken van de groep naar kantoor. Sinds juni 2020  ben ik dan ook de nieuwe leidinggevende van het Kasteeltje. Uiteraard vind ik het ontzettend leuk als ik zo nu en dan een keertje bij moet springen op de groep en heerlijk kan genieten van het enthousiasme wat kinderen je kunnen geven. In mijn vrije tijd ging ik voor de geboorte van onze dochter graag jaarlijks op vakantie naar het zonnige Curaçao, houd ik van een lekker hapje eten en vind ik het gezellig om te gaan winkelen of af te spreken met vriendinnen.

Noa de Haan

Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Tiel. 3 jaar geleden ben ik op het Sprookjeskasteel als stagiaire gekomen. Ik heb hier altijd met veel plezier stage gelopen. Sinds juni 2020 ben ik afgestudeerd als pedagogische medewerker niveau 4.  Na het behalen van mijn diploma, wilde ik hier graag blijven werken en dat doe ik met veel plezier. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen een gezellige en leerzame dag beleven als ze op het kinderdagverblijf komen spelen. Ook hoort hier goede zorg bij en dat bied ik de kinderen graag! Wat dit werk zo bijzonder maakt voor mij, is dat je de kinderen ziet opgroeien en ontwikkelen, dit is zo mooi om te zien. En natuurlijk dat ze met een blij en voldaan gevoel naar huis gaan! Dat is het allerbelangrijkste.

Pamela van Overbeek

Ik ben 29 jaar en ik woon in Tiel.
Ik ben al een aantal jaren werkzaam op de locatie het Sprookjeskasteel.
Mijn werk vind ik geweldig omdat alle dagen anders zijn.
Elke dag is het een feestje om te morgen werken. Ik vind het mooi om de kinderen te zien groeien en hoe ze vooruit gaan in de ontwikkeling.  Naast mijn functie als pedagogisch medewerker begeleid ik ook alle stagiaires die werkzaam zijn op het Kasteeltje en Sprookjeskasteel, dit vind ik erg leuk om te doen.
In mijn vrije tijd sport ik graag (Zumba) en vind ik het gezellig om met vriendinnen uit eten te gaan.

Tessa Bekker

Tijdens mijn opleiding pedagogisch medewerker, heb ik tijdens mijn laatste stage jaar mogen werken bij Het Kasteeltje. Ik had het hier zo naar mijn zin dat ik hier na het afronden van de opleiding ben blijven werken. Inmiddels ben ik alweer 3 jaar verder en ga ik nog steeds met veel plezier naar het werk. Het mooiste van mijn werk vind ik dat ik mag meemaken en bijdragen aan het opgroeien van ieder kind. Elke dag ontvang ik de kinderen met plezier en sluit ik de dag af met een voldaan gevoel. Zo hebben zowel kind als collega een fijne dag gehad op het Kasteeltje. Buiten mijn werk om vind ik het gezellig om af te spreken met vriendinnen, samen even shoppen of een avondje met zijn allen de stad in. Ik vind het leuk om er op uit te gaan. Of dit nou met een groep is of 1 op 1, we maken er altijd een leuke avond van! Verder kan ik uren praten over mijn hondje en gaan we vaak samen op pad. 

Wendy van Eck

Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man en twee dochters in Tiel. Na al een aantal jaren voor het kasteeltje gewerkt te hebben, ben ik een tijdje thuis bij mijn dochters gebleven.
Maar in de jaren dat ik thuis was begon het weer te kriebelen en wilde ik graag weer aan het werk. Inmiddels ben ik al weer een aantal jaartjes werkzaam bij het kasteeltje. Het is een fijn bedrijf, waar ik met heel veel plezier werk. Elk kind is uniek en ontwikkeld zich in zijn of haar eigen tempo. Ik vind het erg leuk dat ik daar een onderdeel van ben en de kinderen kan stimuleren in hun ontwikkeling. Mijn dag is pas geslaagd als de kinderen met een big smile naar huis gaan. In mijn vrije tijd haak ik graag of doe aan diamond painting, daarnaast ga ik ook graag gezellig winkelen.

Adres

Dr.Schaepmanstraat 9
4001 CV Tiel
Tel: 0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Wat zeggen ouders over kinderopvang het Kasteeltje?

Bellen
Contact via Whatsapp
Rondleiding aanvragen
Andere vraag