Kinderdagverblijf het Kasteeltje in Tiel

Kinderdagverblijf BSO VSO in Tiel

Kinderdagverblijf Het Kasteeltje is een ruim kinderdagverblijf in een prachtig omgeving tegen het centrum van Tiel, met ruime gelegenheid om te parkeren.

De locatie beschikt over 2 groepen en een buitenspeelplaats. Wij werken met verticale groepen. Dit houdt in dat kinderen van alle leeftijdscategorieën (0-4 jaar) op een groep worden opgevangen. 

  • Ridderzaal – Deze groep biedt ruimte aan 12 kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar.
  • Oranjezaal – Deze groep biedt ruimte aan 10 kinderen in de leeftijd van 1 t/m 4 jaar. 

Mocht u willen kennismaken met ons kinderdagverblijf, dan geven wij u graag een rondleiding onder het genot van een kopje thee of koffie!

Wat mag u van ons verwachten?

Wij willen als kinderopvang kwaliteit leveren en deze blijven waarborgen. Ons beleid is continu in ontwikkeling. Stilstand is achteruitgang. Samen met u als ouder kijken we steeds naar wat het beste is voor uw kind. Onze kennis blijven we vernieuwen en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinderopvang. ‘Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kinderen’!

Onze kinderdagverblijven werken met de Uk en Puk methode. Deze is speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. Spelen staat centraal in Uk en Puk, want door spel ontdekken en groeien kinderen. Met de Uk en Puk activiteiten leren baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen. 

Het Kasteeltje is een kleinschalige opvang waar aandacht voor elkaar centraal staat. Goed persoonlijk contact tussen de leidsters en ouders vinden wij erg belangrijk binnen onze organisatie. Dit realiseren wij natuurlijk bij breng en haal momenten van het kind en via onze app Konnect, een digitale ouderportaal / app, bent u de gehele dag verbonden met de groepen en met uw kind. 

Even voorstellen....

Janneke van Gent

Ik ben 28 jaar en wonend in Hedel, een dorpje nabij ’s-Hertogenbosch. Inmiddels ben ik 3 jaar getrouwd met mijn man Laurence en op 11 februari zijn wij trotste ouders geworden van onze dochter Lieke. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang op zowel kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang.
Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan, werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb daarom ook bewust de keuze gemaakt om de switch te maken van de groep naar kantoor. Sinds juni 2020  ben ik dan ook de nieuwe leidinggevende van het Kasteeltje. Uiteraard vind ik het ontzettend leuk als ik zo nu en dan een keertje bij moet springen op de groep en heerlijk kan genieten van het enthousiasme wat kinderen je kunnen geven. In mijn vrije tijd ging ik voor de geboorte van onze dochter graag jaarlijks op vakantie naar het zonnige Curaçao, houd ik van een lekker hapje eten en vind ik het gezellig om te gaan winkelen of af te spreken met vriendinnen.

medewerkster Het Kasteeltje

Jessica Verweij van Diejen

Ik ben getrouwd met Bas en samen hebben wij 3 dochters.
In december 2005 ben ik begonnen als stagiaire, en in Juni 2006 na het behalen van mijn diploma ben ik als vaste kracht bij het Kasteeltje komen werken. Dit doe ik nog altijd met heel veel liefde en plezier!
Ik heb voor dit werk gekozen omdat ik gek ben op kinderen en om de kinderen wat te leren.
Het mooiste vind ik dat je kinderen ziet opgroeien vanaf het begin van hun leven en ze van een rups een mooie vlinder ziet worden. Om daar aan bij te mogen dragen is prachtig.
De liefde die je van de kinderen terug krijgt is geweldig!
In mijn vrije tijd onderneem ik samen met mijn gezin leuke uitjes en activiteiten.

Manon van Essen

Ik ben 23 jaar en woon in Tiel.
Hier woon ik met mijn vriend en zijn hondje. Ik ben nu 3 jaar werkzaam als leidster op Het Kasteeltje. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken! Het mooiste is dat je kinderen mag  begeleiden van baby tot peuter  en dat je deel uit mag maken van deze groei in hun leven. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen.
Plezier maken staat bij mij bovenaan! Mijn hobby’s zijn lezen, films kijken en leuke dingen doen met vrienden.

Marijke Huibers

Ik ben 23 jaar en woon in Tiel.
Hier woon ik met mijn vriend en zijn hondje. Ik ben nu 3 jaar werkzaam als leidster op Het Kasteeltje. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken! Het mooiste is dat je kinderen mag  begeleiden van baby tot peuter  en dat je deel uit mag maken van deze groei in hun leven. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen.
Plezier maken staat bij mij bovenaan! Mijn hobby’s zijn lezen, films kijken en leuke dingen doen met vrienden.

Sandra Olthuis

20 jaar getrouwd met Corne en we hebben samen 2 kinderen; een zoon en een dochter. Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik binnen de kinderopvang blijven werken, dit is nu ongeveer 24 jaar. Dit zegt na mijn idee voldoende  Geen dag is hetzelfde, kinderen zijn puur. De warmte die ik steeds weer krijg is geweldig.  Kinderen dingen leren en blijven stimuleren is soms een mega uitdaging, maar voor mij het mooiste wat er is. Boeken lezen in het zonnetje en genieten van het leven zijn mijn hobby's. 

Adres

Voor de Kijkuit 32
4001 HH Tiel
Tel: 0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Wat zeggen ouders over kinderopvang het Kasteeltje?

Bellen
Contact via Whatsapp
Rondleiding aanvragen
Andere vraag