Buitenschoolse opvang De Schatkamer in Tiel

Kinderopvang Het Kasteeltje - BSO Tiel

BSO de Schatkamer is een ruime, gezellige buitenschoolse opvang in het centrum van Tiel. De locatie bevindt zich boven de Montessori school. Naast een ruime speelruimte binnen, maken wij ook gebruik van het schoolplein dat veel speelmogelijkheden biedt voor de kinderen. 

Mocht u willen kennismaken met onze BSO in Tiel, dan geven wij graag een rondleiding onder het genot van een kopje thee of koffie!

Op dit moment halen wij de kinderen voor BSO De Schatkamer uit school op de volgende scholen:

  • Montessori
  • Floriant
  • PWA-west
  • PWA-centrum
  • Prins Clausschool
  • Stefanusschool
  • Dagobert
  • Achtbaan

Zit je kind op een andere school dan is dit ook mogelijk!

Welkom bij BSO De Schatkamer

Deze BSO groep is gelegen boven basisschool de Montessori in Tiel. Wij mogen op BSO de Schatkamer 22 kinderen ontvangen in de leeftijd van 4 en 12 jaar.

Hier kunnen kinderen hun fantasie in de vrije loop laten gaan bij de verschillende speel mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld; een winkeltje dat elke maand met het thema mee wisselt, een bouwhoek, een hoek waarin alle mooie prinsen en prinsessen zich kunnen verkleden of kunnen opmaken en een hele uitgebreide knutselkast met daarin ook kosteloos materiaal.

Een kast speciaal voor de kinderen van 7 jaar en ouder met daarin bijvoorbeeld uitdagende spellen, leesboeken en hun eigen knutsel benodigdheden.

Ook bieden wij een speciale huiswerkhoek, waar elke dag na school (met een beetje hulp) huiswerk kan worden gemaakt.

En ook is er een mooi groot podium waar de kinderen regelmatig een leuke voorstelling op oefenen en laten zien. Daarnaast beschikken wij over een grote buitenruimte met veel klim mogelijkheden en een grote zandbak.

Elke maand hebben we een thema waarbij wij verschillende activiteiten aanbieden. Dit gaat van; ‘’hip holland hip’’ tot ‘’zig zag door de zoo’’.

Bij deze thema’s doen we elke dag een andere activiteit, wekelijks bieden we een knutsel aan en een extra activiteit voor de kinderen van 7 jaar en ouder. Het is natuurlijk niet verplicht om hier aan deel te nemen.

Zo knutselen we bijvoorbeeld pennenbakjes voor het thema “back to school”, bakken we gekleurde cakejes bij het thema “alle kleuren van de regenboog” en doen we een speurtocht bij het thema “herfst”. 

In de vakantie’s bieden wij opvang aan gedurende de hele dag en hebben we daarbij een leuk vakantieprogramma. Hierin worden er elke week een uitje, een knutselochtend of middag, een bakactiviteit en natuurlijk leuke spellen gepland. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze BSO?
Kom dan gerust een keertje kijken!

Wat mag u van ons verwachten?

Wij willen als kinderopvang kwaliteit leveren en deze blijven waarborgen. Ons beleid is continu in ontwikkeling. Stilstand is achteruitgang. Samen met u als ouder kijken we steeds naar wat het beste is voor uw kind. Onze kennis blijven we vernieuwen en we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinderopvang. ‘Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kinderen’!

Dagindeling BSO Opvang
Zodra de kinderen zijn gearriveerd krijgen ze fruit en drinken. Er wordt aan de hand van wisselende thema’s activiteiten aangeboden. Dit kunnen spelletjes in de groep zijn, knutselactiviteiten en buitenspelen, de kinderen zijn vrij om hieraan mee te doen en er is mogelijkheid tot vrij spel. Er is uitdagend spelmateriaal aanwezig. Om 16.30 uur kunnen ze iets drinken en een koekje eten. Tijdens de schoolvakanties wordt er om 10.00 uur fruit gegeten en om 12.30 uur een broodmaaltijd verzorgd. Eten en drinken zit bij de prijs inbegrepen. Tijdens de schoolvakanties worden er door de leidsters speciale vakantieactiviteiten aangeboden, zodat het voor de kinderen ook echt vakantie is.

Ophalen/Vervoer
De kinderen worden lopend of met de auto opgehaald van school door medewerkers van Het Kasteeltje. Deze medewerkers kunnen leidsters van de BSO zijn, maar ook ondersteunend personeel zijn. Wel is het belangrijk dat kinderen altijd door deze personen opgehaald worden. Soms worden de kinderen door een taxi opgehaald, maar dan houden we u op de hoogte. Wij dragen altijd een herkenbare bodywarmer.

De Schatkamer is een kleinschalig opvang waar aandacht voor elkaar centraal staat. Goed persoonlijk contact tussen de leidsters en ouders vinden wij erg belangrijk binnen onze organisatie. Dit realiseren wij natuurlijk bij breng en haal momenten van het kind en via onze app Konnect, een digitale ouderportaal / app, bent u de gehele dag verbonden met de groepen en met uw kind. 

BSO Schatkamer - Kinderopvang Tiel - Het Kasteeltje
BSO Schatkamer- Kinderopvang Tiel - Het Kasteeltje
BSO Schatkamer - Kinderopvang Tiel - Het Kasteeltje
BSO Schatkamer - Kinderopvang Tiel - Het Kasteeltje

Even voorstellen....

Farida

Ik ben Farida en woon samen met mijn vriend in Tiel. Samen hebben we een hond en een konijn als huisdier. Mijn hobby's zijn tekenen en longboarden. Ook houd ik erg veel van reizen, het liefst reis ik buiten Europa.
Na mijn opleiding als pedagogisch medewerker ben ik gaan werken op de peuterspeelzaal. Dat vond ik erg leuk om te doen, maar ik wilde dichterbij huis gaan werken en zo kwam ik terecht bij het Kasteeltje. Begin Augustus 2020 ben ik begonnen bij BSO de schatkamer en ben ik ook iedere ochtend op de voorschoolse opvang.
We hebben al veel gezellige dagen achter de rug en ik heb het erg naar mijn zin. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en om ze uit te dagen. Ook vind ik het leuk om te zien hoe ze op groeien en ontwikkelen. 

Janneke van Gent

Leidinggevende
Ik woon in Hedel, een dorpje nabij ’s-Hertogenbosch. Inmiddels ben ik 3 jaar getrouwd met mijn man Laurence en op 11 februari zijn wij trotste ouders geworden van onze dochter Lieke. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang op zowel kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang.
Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan, werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb daarom ook bewust de keuze gemaakt om de switch te maken van de groep naar kantoor. Sinds juni 2020  ben ik dan ook de nieuwe leidinggevende van het Kasteeltje. Uiteraard vind ik het ontzettend leuk als ik zo nu en dan een keertje bij moet springen op de groep en heerlijk kan genieten van het enthousiasme wat kinderen je kunnen geven. In mijn vrije tijd ging ik voor de geboorte van onze dochter graag jaarlijks op vakantie naar het zonnige Curaçao, houd ik van een lekker hapje eten en vind ik het gezellig om te gaan winkelen of af te spreken met vriendinnen.

Lotte Gerritsen

Ik woon met met mijn vriend in Beneden-Leeuwen. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken omdat ik graag wil bijdragen aan de ontwikkelingen en het plezier dat de kinderen hebben bij een opvang. Ik doe graag leuke activiteiten zoals spelletjes, bewegen, bakken en knutselen. Ik werk graag met verschillende leeftijden omdat ik daar veel inspiratie van krijg. Ik werk graag bij het Kasteeltje omdat hier de kwaliteit aan de kinderen geboden wordt waar ik helemaal achter sta. 

Noa de Haan

Ik woon in Tiel. 3 jaar geleden ben ik op het Sprookjeskasteel als stagiaire gekomen. Ik heb hier altijd met veel plezier stage gelopen. Sinds juni 2020 ben ik afgestudeerd als pedagogische medewerker niveau 4.  Na het behalen van mijn diploma, wilde ik hier graag blijven werken en dat doe ik met veel plezier. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen een gezellige en leerzame dag beleven als ze op het kinderdagverblijf komen spelen. Ook hoort hier goede zorg bij en dat bied ik de kinderen graag! Wat dit werk zo bijzonder maakt voor mij, is dat je de kinderen ziet opgroeien en ontwikkelen, dit is zo mooi om te zien. En natuurlijk dat ze met een blij en voldaan gevoel naar huis gaan! Dat is het allerbelangrijkste.

Pamela van Overbeek

Ik woon in Tiel. Ik ben al een aantal jaren werkzaam op de locatie het Sprookjeskasteel. Mijn werk vind ik geweldig omdat alle dagen anders zijn. Elke dag is het een feestje om te morgen werken. Ik vind het mooi om de kinderen te zien groeien en hoe ze vooruit gaan in de ontwikkeling. Naast mijn functie als pedagogisch medewerker begeleid ik ook alle stagiaires die werkzaam zijn op het Kasteeltje en Sprookjeskasteel, dit vind ik erg leuk om te doen. In mijn vrije tijd sport ik graag (Zumba) en vind ik het gezellig om met vriendinnen uit eten te gaan.

Renate Reijntjes

Ik woon samen met mijn vriend en dochtertje in Tiel. 
In 2012 heb ik mijn opleiding SPW3 succesvol afgerond.  Het werken met kinderen vind ik onwijs leuk en geeft mij veel energie. Daarnaast ben ik ook al jarenlang vrijwilliger bij de jeugdvakantie weken. Spel en creatieve activiteiten zijn de dingen die ik het leukste vind om samen te doen met de kinderen, het motiveren en ontdekken en stimuleren van hun eigen kunnen maken mij trots en blij. Ook kan ik zeker genieten van een rustig verhaaltje voorlezen en dansen en zingen. 

Tessa Bekker

Tijdens mijn opleiding pedagogisch medewerker, heb ik in mijn laatste stage jaar mogen werken bij Het Kasteeltje. Ik had het hier zo naar mijn zin dat ik hier na het afronden van de opleiding ben blijven werken. Inmiddels ben ik alweer 3 jaar verder en ga ik nog steeds met veel plezier naar het werk. Het mooiste van mijn werk vind ik dat ik mag meemaken en bijdragen aan het opgroeien van ieder kind. Elke dag ontvang ik de kinderen met plezier en sluit ik de dag af met een voldaan gevoel. Zo hebben zowel kind als collega een fijne dag gehad op het Kasteeltje. Buiten mijn werk om vind ik het gezellig om af te spreken met vriendinnen, samen even shoppen of een avondje met zijn allen de stad in. Ik vind het leuk om er op uit te gaan. Of dit nou met een groep is of 1 op 1, we maken er altijd een leuke avond van! Verder kan ik uren praten over mijn hondje en gaan we vaak samen op pad. 

Tida Galbraith

Omdat ik het werken met kinderen erg leuk vond, besloot ik te solliciteren bij het Kasteeltje. Ik heb hier werken en leren kunnen combineren.
Het samenwerken met de leuke collega's en het mogen werken met kinderen zijn voor mij een grote motivatie om ergens volledig voor te gaan.
Ik vind het erg leuk dat ik veel verschillende activiteiten kan uitvoeren met de kinderen, maar tegelijkertijd ook leer om te gaan met kinderen in alle leeftijden. Van 0 tot 12 jaar, ik vind alle leeftijden leuk. Voordat ik aan het werk ging bij Het Kasteeltje heb ik een sportopleiding gevolgd in Arnhem. Naast mijn studie gaf ik korfbal en atletiek les aan kinderen.

Adres

Dahliastraat 27
4001 EC Tiel
Tel: 0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Kinderdagverblijf Tiel - Kinderopvang Tiel

Kinderdagverblijven

3 ruime kinderdagverblijf locaties in Tiel.

voorschoolse opvang vso tiel

Voorschoolse opvang

1 voorschoolse opvang locatie in Tiel.

Buitenschoolse opvang Tiel

Buitenschoolse opvang

2 huiselijk en gezellige locaties in Tiel.

Wat zeggen ouders over kinderopvang het Kasteeltje?

Bellen

Contact via Whatsapp

Rondleiding aanvragen

Andere vraag