Weetjes 

Leermethode Uk en Puk 

Onze kinderdagverblijven werken met de Uk en Puk methode. Deze is speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. Spelen staat centraal in Uk en Puk, want door spel ontdekken en groeien kinderen. Met de Uk en Puk activiteiten leren baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen. Uk en Puk is een totaalprogramma; de activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Ook geeft Uk en Puk de eerste rekenprikkels.

De kinderen ontwikkelen zich op een speelse manier met de pop Puk. Puk is het speelkameraadje van de kinderen. Hij maakt altijd wel iets mee wat de kinderen herkennen, zoals op vakantie gaan of ziek zijn. Hij biedt troost en is een vriendje waarbij baby’,dreumesen en peuters zich veilig voelen. Puk is de schakel tussen pedagogisch medewerkers en het kind.

Ouderportaal Konnect

Het Kasteeltje B.V . is een kleinschalig opvang waar aandacht voor elkaar centraal staat.  Goed persoonlijk contact tussen de leidsters en ouders vinden wij erg belangrijk binnen onze organisatie. Dit realiseren wij natuurlijk bij breng en haal momenten van het kind maar met ons programma Konnect bent u de hele dag verbonden met de groepen en met uw kind. Zoals de naam al zegt verbindt het u nog meer met onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.  Konnect is een digitale ouderportaal/app
 
Konnect biedt:                               

  • Een digitale tijdlijn en schriftjes voor de kinderen
    • jjj
  • Een fotoboek
  • De mogelijkheid om berichten tussen ouders en leidsters te sturen         
  • Het eenvoudig regelen van ruildagen en extra aanvragen 
  • Privacy voor uw kind, wij werken in een veilige en afgeschermde omgeving

Ook is Konnect te gebruiken via uw smartphone.

Hieronder ziet u voorbeeld foto's

BHV/KinderEHBO

In ons team zijn alle medewerkers in het bezit van een BHV en Kinder EHBO certificaat. Deze cursus herhalen wij jaarlijks. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in staat in ons juist te kunnen handelen wanneer dit nodig is. 

Het hele jaar door geopend

Kinderdagverblijf het Kasteeltje B.V. is 52 weken per jaar geopend. Ook tussen Kerst en oud en nieuw staan wij voor u klaar.  (m.u.v. erkende feestdagen) 

Fotograaf

Op de kinderdagverblijven van het Kasteeltje B.V. komt jaarlijks de fotograaf langs om mooie foto's te maken van uw kind(eren).

Heb jij vragen voor het kinderdagverblijf Het Kasteeltje BV of wil jij gewoon meer informatie? Neem dan contact op 0344 - 655 554 of ga naar contact.

Ga naar contact

Kinderdagverblijf

Volg ons

0344 - 655 554
info@hetkasteeltjetiel.nl

Adres
Kinderdagverblijf Het Kasteeltje
Voor de Kijkuit 32
4001 HH Tiel
0344 - 655 554

Adres
Kinderdagverblijf Het Sprookjeskasteel
Dr.Schaepmanstraat 9
4001 CV, Tiel
0344 - 655 554

Adres
Buitenschoolse opvang De Schatkamer
Dahliastraat 27
4001 EC Tiel
0344 - 655 554

Adres
Buitenschoolse opvang De Torenkamer
Dr.Schaepmanstraat 9
4001 CV Tiel
0344 - 655 554

Adres
Voorschoolse opvang de Torenkamer
Dr.Schaepmanstraat 9
4001 CV Tiel
0344 - 655 554